Lei ut din bolig til filmproduksjon

Registrer gratis din bolig på Uveil og motta forespørsler fra produksjonsselskaper som ønsker å leie din bolig til deres neste produksjon

Hvordan blir jeg utleier?

Det er mye som kan være en location! Hus, leiligheter, hytter, næringsbygg, butikker, lagerbygg, skogsområder og listen fortsetter. Nytt og gammelt, alt kan være aktuelt. Registrer deg gratis, bestem din utleiepris og legg til litt grunnleggende info og bilder for å komme i gang!

Hvem kan være leietaker?

Kanskje er din location perfekt for Norges neste storfilm? Leietakeren kan for eksempel være et filmproduksjonsselskap som skal spille inn reklame, film eller TV. Viktigst av alt, du bestemmer selv hvem du ønsker å leie ut til, og informasjonen om deg og din location holdes skjult frem til dette.

Hva kan du tjene som utleier?

Utleie til film, TV og reklame har en høyere utleiepris enn vanlig overnatting. En god tommelfingerregel er å sette en dagspris som er litt under ditt månedlige boliglån. Noen lokasjoner med mye særpreg kan være verdt mer, mens andre kan være mindre attraktive for produksjonsselskaper. For din sikkerhet vil verken fullt navn eller adresse blir tilgjengelig for leietaker før du som utleier godkjenner. Alle leieforhold blir forsikret og regulert av vår standard utleieavtale.

Samarbeidspartnere
Amodei
Arendal kommune
Både og
Broomstick
Elgvin Media
FKIS
Innoventus
Interior Styling
Marius
Markus
Mona Hauglid Foto
Media Service
Norway Communicates AS
Norne
Samsen
South Coast Creative
Sørnorsk Filmsenter
Telemark Film