Privado 6 500/dia

Sjarmerende 120m2 leilighet i klassisk Lindern-gård

Tags: Gammel Historisk Lite støy Stilren Barnerom Sentral Lys

Sobre esta localização

4-roms leilighet i 3. og 4. etasje i klassisk Lindern-gård. Pusset opp, men detaljer er bevart, plassbygde løsninger. Gården er en av flere med 1920-tidens karakteristiske nybarokk med bratte saltak, mansardtak og barokkdetaljer (ark. Harald Hals, Ferdinand Linthoe og Henry Coll). Denne leiligheten ligger øverst (3. og 4. etasje) med god lysforhold og buede vegger. Slette vegger med farger, klassisk listverk, hvitoljet parkett. To bad, tre soverom, åpen kjøkken, spisestue og stue-løsning og en liten loftstue. Stort bakgård med store grøntområder, sitteområder, lekeplass, rundt oppmurt plaskebasseng ca 8m i diameter.

Instalações

Cobertura Celular
Tomada

Kanon produksjon

Produksjonsselskap/teaterkompani som produserer sceneoppsetninger, utarbeider manus og konsepter, caster, gjør locationscouting, og har bred erfaring fra hele prosessen fra idé til ferdig produkt for både scene og skjerm.
Norway / Oslo

Jon Erik Myre

Kulturpotet som har jobbet frilans som skuespiller siden 2012, men de siste årene også har arbeidet som produsent, regissør, manusforfatter og oversetter, caster, locationscout, komponist og musikker mm. Har med dette bred erfaring i de fleste sider av en produksjon, både for skjerm og scene.
Norway / Oslo