Privat 9 100 per dag ekskl. mva.

Voidklub Studio

Tags:

Beskrivelse av location

Voidklub er et kreativt studio på 100 kvm med mål om å skape et trygt sted hvor utradisjonelle ideer og prosjekter kan blomstre. Studioet ligger sentralt i Oslo på Vålerenga i en nedlagt fabrikk med enkel tilgang med bil og kollektivtransport. Det er betalt parkering ved inngangen som er en vareheis med umiddelbar tilgang til selve lokalet. Studioet er bygget som et fotostudio med en 4x4x4 meter stor fotovegg med "infinity" kurve. Det er store vinduer langs hele veggen som vender mot øst. I bakre del av lokalet er det et lounge området bygget opp i en mesanine med god utsikt over fotoveggen. Kjøkken/soverom fungerer som et skifterom med toalett og dusj tilgjengelig. Det er mulig å leie et enkelt oppsett av lys med kamera om ønskelig. www.voidklub.com

Leverandører i nærheten Mer >
Få hjelp til å gjennomføre din produksjon med lokal kompetanse i nærheten

Kanon produksjon

Produksjonsselskap/teaterkompani som produserer sceneoppsetninger, utarbeider manus og konsepter, caster, gjør locationscouting, og har bred erfaring fra hele prosessen fra idé til ferdig produkt for både scene og skjerm.
Norway / Oslo
Kontaktinfo

Kontaktinfo

Jon Erik Myre

Kulturpotet som har jobbet frilans som skuespiller siden 2012, men de siste årene også har arbeidet som produsent, regissør, manusforfatter og oversetter, caster, locationscout, komponist og musikker mm. Har med dette bred erfaring i de fleste sider av en produksjon, både for skjerm og scene.
Norway / Oslo
Kontaktinfo

Kontaktinfo