Privat 11 700/per dag

Funkisbolig med neddempet fargevalg og fokus på interiørdesign

Tags: Stilren Fargerik Kjeller Lys Stort kjøkken Hage Moderne Parkering Stort Luksuriøs Lite støy Funkis Romslig Solrik Garasje

Beskrivelse av location

Hei! Så hyggelig at du viser interesse for vår bolig. Vi ønsker gjerne å stille vårt hus til disposisjon for ulike innspillinger. Enten som helhet eller enkelte rom, eventuelt hage. Hva enn som måtte være ønskelig. Hos oss vil du oppleve fleksibilitet og vi er veldig åpne for hva enn dere måtte ønske. Er det noen møbler som ikke passer inn? Ikke noe problem. Ønsker dere flytte rundt på noe? Ikke noe problem? Henge opp noe annet på veggene? Ikke noe problem. Vi finner ut av det meste sammen. Litt kort om huset. Vi kjøpte drømmeboligen for under ett år siden og har pusset opp stort sett hver eneste krok. Det er en gjennomgående stil i hele huset med mange smarte løsninger. Kjøkkenet, som går videre inn i stuen, har store vinduer, rolige farger og rommet er totalt ca 75 kvm så her er det masse av plass. Det er gjort moderne valg gjennomgående i hele huset, men det er samtidig fargerikt og med fine detaljer. Huset består videre av en romslig gang, svært stort hovedsoverom i tillegg til to andre soverom, TV stue og vaskerom, bad samt WC. Det er også en fin hage både på forsiden og baksiden av huset. Vi ønsker alle hjertelig velkommen innom hvis dere er interessert i å se litt mer. Ikke nøl med å ta kontakt.

Fasiliteter

Mobildekning
Strømuttak
Farge på vegger
Lite støy
Ingen trikk eller tog i nærheten
Parkering
Leverandører i nærheten Mer >
Få hjelp til å gjennomføre din produksjon med lokal kompetanse i nærheten

Hergel Film

Produksjonsselskap for fiksjon. Spillefilmer, kortfilmer, dokumentar samt reklamefilm.
Norway / OSLO
Kontaktinfo

Kontaktinfo

Kanon produksjon

Produksjonsselskap/teaterkompani som produserer sceneoppsetninger, utarbeider manus og konsepter, caster, gjør locationscouting, og har bred erfaring fra hele prosessen fra idé til ferdig produkt for både scene og skjerm.
Norway / Oslo
Kontaktinfo

Kontaktinfo