Privat 10 400 per dag ekskl. mva.

Studio og Eventlokale

Tags: Parkering Moderne Lys Stilren Sentral Heis i bygget Stort Romslig

Beskrivelse av location

300 m2 studio sentralt på Ensjø i Oslo. 32Ax3 fase uttak og en rundfond på hjul som måler 5 m bred og 3,60 høy med en overgangsradius på 70 cm. Studio har store vinduer på lang og kortsiden av arealet som blokkeres eller åpnes etter ønske. https://www.townhousestudio.org Studioet er helt skjermet fra resten av etasjen sine næringslokaler med romslig og moderne vareheis rett inn i lokalene som gjør det enkelt å transportere utstyr og rekvisitter inn og ut. Nytt elektrisk anlegg og ventilasjon med tilhørende Air Condition. Studio har 3 egne parkeringsplasser i tilegg til gateparkering. Tilskytende rom kan også leies ved behov. Bla en egen klipp/ grading suite med direkte tilgang til/ fra studio. Studio ligger i stålverksveien 2 på ensjø. Postnummeret er 0661. Nærmeste T-bane er Ensjø, og nærmeste buss stopp er Gladengveien

Fasiliteter

Strømuttak
Mobildekning
Høyt under taket
Parkering

Begrensede områder

Kontor
trykkeri
lager
Leverandører i nærheten Mer >
Få hjelp til å gjennomføre din produksjon med lokal kompetanse i nærheten

Både Og

Hos oss finner du kreatører, tekstforfattere, lyddesignere, regissører, produsenter og prosjektledere som produserer radio, film, podkast og musikk på kryss og tvers av avdelinger og kunder.
Norway / Oslo
Kontaktinfo

Kontaktinfo

Kanon produksjon

Produksjonsselskap/teaterkompani som produserer sceneoppsetninger, utarbeider manus og konsepter, caster, gjør locationscouting, og har bred erfaring fra hele prosessen fra idé til ferdig produkt for både scene og skjerm.
Norway / Oslo
Kontaktinfo

Kontaktinfo