Privat 6 500/per dag

Sjarmerende 120m2 leilighet i klassisk Lindern-gård

Tags: Gammel Historisk Lite støy Stilren Barnerom Sentral Lys

Beskrivelse av location

4-roms leilighet i 3. og 4. etasje i klassisk Lindern-gård. Pusset opp, men detaljer er bevart, plassbygde løsninger. Gården er en av flere med 1920-tidens karakteristiske nybarokk med bratte saltak, mansardtak og barokkdetaljer (ark. Harald Hals, Ferdinand Linthoe og Henry Coll). Denne leiligheten ligger øverst (3. og 4. etasje) med god lysforhold og buede vegger. Slette vegger med farger, klassisk listverk, hvitoljet parkett. To bad, tre soverom, åpen kjøkken, spisestue og stue-løsning og en liten loftstue. Stort bakgård med store grøntområder, sitteområder, lekeplass, rundt oppmurt plaskebasseng ca 8m i diameter.

Fasiliteter

Mobildekning
Strømuttak
Høyt under taket
Farge på vegger
Leverandører i nærheten Mer >
Få hjelp til å gjennomføre din produksjon med lokal kompetanse i nærheten

Kanon produksjon

Produksjonsselskap/teaterkompani som produserer sceneoppsetninger, utarbeider manus og konsepter, caster, gjør locationscouting, og har bred erfaring fra hele prosessen fra idé til ferdig produkt for både scene og skjerm.
Norway / Oslo
Kontaktinfo

Kontaktinfo

Jon Erik Myre

Kulturpotet som har jobbet frilans som skuespiller siden 2012, men de siste årene også har arbeidet som produsent, regissør, manusforfatter og oversetter, caster, locationscout, komponist og musikker mm. Har med dette bred erfaring i de fleste sider av en produksjon, både for skjerm og scene.
Norway / Oslo
Kontaktinfo

Kontaktinfo