Private 10 400/day

Hagebyhus i koselig gate i Arctanderbyen

Tags:

About this location

Hundre år gammelt hagebyhus i mur med grønne detaljer omgitt av en koselig hage i flere nivåer og med stor takterrasse. Det er fantastisk utsikt over hele Oslo fra både takterrasse og kjøkken og stue, med utsyn mot barcode, Holmenkollen og Vålerenga. Arctanderbyen hvor huset ligger er Norges eldste hageby. Huset består av tre etasjer med stue, kjøkken og gang i første etasje, to soverom, bad, vaskerom og bod i underetasjen, og soverom, toalett og kontor/bibliotek i andre etasje. Det er mulig å parkere en bil i oppkjørselen og ellers er det lett å finne gateparkering i nærheten.

Facilities

Cell Coverage
Flight Zone Drone
Power Outlet
Low Noise
First Floor
No railroad near
Parking

Kanon produksjon

Produksjonsselskap/teaterkompani som produserer sceneoppsetninger, utarbeider manus og konsepter, caster, gjør locationscouting, og har bred erfaring fra hele prosessen fra idé til ferdig produkt for både scene og skjerm.
Norway / Oslo

Jon Erik Myre

Kulturpotet som har jobbet frilans som skuespiller siden 2012, men de siste årene også har arbeidet som produsent, regissør, manusforfatter og oversetter, caster, locationscout, komponist og musikker mm. Har med dette bred erfaring i de fleste sider av en produksjon, både for skjerm og scene.
Norway / Oslo