Private 18 200/day

Dus og velholdt leilighet med sjøutsikt

Tags: sjøutsikt takterasse Moderne Balkong nøytral takhøyde vinduer nordisk Parkett lyst

About this location

97 kvm leilighet på Sørenga i Oslo. Leiligheten har tre soverom, 2 bad. Alle vegger, dører, karmer og tak er malt i duse beige/ grå-toner. Begge badene er flislagt med store fliser. Kjøkkenet har hvite fronter. - Nordisk, moderne og nøytral stil - God takhøyde - Nybygg fra 2016 - Leiligheten har sjøutsikt - Balkong og felles takterasse med utsikt over Oslo, operaen og Oslofjorden Dersom det er ønske om å filme på fellesområdene må dette bekreftes av styret i forkant. Merk! Bildene er fra boligkjøp, så møblement på bildene er endret. Ta kontakt for oppdaterte bilder.

Facilities

Cell Coverage
Power Outlet

Kanon produksjon

Produksjonsselskap/teaterkompani som produserer sceneoppsetninger, utarbeider manus og konsepter, caster, gjør locationscouting, og har bred erfaring fra hele prosessen fra idé til ferdig produkt for både scene og skjerm.
Norway / Oslo

Jon Erik Myre

Kulturpotet som har jobbet frilans som skuespiller siden 2012, men de siste årene også har arbeidet som produsent, regissør, manusforfatter og oversetter, caster, locationscout, komponist og musikker mm. Har med dette bred erfaring i de fleste sider av en produksjon, både for skjerm og scene.
Norway / Oslo