Uveil kobler utleiere med filmproduksjonsselskaper

En god lokasjon er avgjørende for en vellykket produksjon! Uveil ønsker nå å knytte private, kommersielle og offentlige utleiere sammen med produksjonsselskaper nasjonalt og internasjonalt.

Til deg som utleier

Det er mye som kan være en lokasjon, eller "location" som det heter i bransjen! Hus, hytter, leiligheter, naust, hager og skogsområder. Produksjonsselskaper er på jakt etter mye forskjellig, og det er kun fantasien som setter grenser for hva som kan være en location. For å komme i gang med utleie til film- og fotoproduksjon må du først ta bilder av din location, og videre registrere deg på Uveil. Verken fullt navn eller adresse blir tilgjengelig for leietaker før du som utleier godkjenner forespørselen.

Bare pålitelige og bekreftede profiler, for et sikkert leieforhold

Vær trygg når du leier ut til andre brukere på Uveil. Verken fullt navn eller adresse blir tilgjengelig for leietaker før du som utleier godkjenner. Alle leieforhold blir forsikret og regulert av vår standard utleieavtale.

For location scouts

Uveil skal hjelpe location scouts å være mer effektive, og få mer ut av eget arkiv. Plattformen gir deg som scout muligheten til å opprettholde eksklusiviteten og det personlige forholdet til hver location. Legg honoraret ditt inn i leieprisen og/eller tilby management på location. Uveil spør ikke om din kontaktperson, og på den måten kan du tjene mer på ditt arkiv samtidig som du har full kontroll over hvordan dine locations blir brukt.